Όροι και Προϋποθέσεις

Καλωσήρθατε στο www.myico.gr,το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της Εταιρείας «Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. » με διακριτικό τίτλο «ELPRO», που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 997712573 / Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της.

 

Η περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας www.myico.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

 

ΟΡΟΙ

 

Η Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Επίσης αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσα από την ιστοσελίδα της. Διευκρινίζεται ότι η τροποποίηση/αλλαγή όρων δεν επηρεάζει παραγγελίες που έχουν ήδη κάνει χρήστες της.

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

H Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.myico.gr, τόσο όσον αφορά στα ουσιώδη χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται σε κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και στην ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν στις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσίες, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή είναι αποτέλεσμα τεχνικών προβλημάτων.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

Η Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.ουδεμία εγγύηση μπορεί να παρέχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

 

Η Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.ευθύνεται μόνο για αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης παραγγελθέντων προϊόντων καθώς και για πληροφορίες που η ίδια δίνει.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό μας τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 

Η ιστοσελίδα www.myico.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των ανωτέρω και μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε.ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

 

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. ή/και του www.myico.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

 

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους σην ιστοσελίδα www.myico.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

 

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.myico.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Παπαχτήστου Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Επικοινωνία

Κων/νου Παλαιολόγου 28

Αλεξανδρούπολη , 68100, Ελλάδα

Τηλ.+302551022888
mail:info@myico.gr